top of page

Vi är ett litet företag med fem anställda som erbjuder slamsugning, cisternkontroll, högtrycksspolning, ADR-transporter och filmning - allt med miljö och samhälle i fokus. Sedan starten 1989 har vi haft vår bas i Svenljunga och vårt kontor finns idag på Hantverkaregatan 4.

 

Vi på Svenljunga Slamsugning vill erbjuda våra kunder tjänster där god service, kvalitet och miljö står i centrum. Vår närhet till privatpersoner, företag och kommuner gör att vi snabbt kan finnas på plats då ett behov uppstår. 

 

Vi jobbar utifrån vårt företags resurser och förutsättningar och försöker tillfredsställa våra kunders och myndigheters krav och förväntningar ur kvalitets- miljö- och trafiksäkerhetssynpunkt.

 

Vi ingår i Svenljunga-Tranemo lastbilscentral (LBC) som är miljöcertifierade enligt ISO 14001.   

Om oss

Svenljunga Slamsugning bildades hösten 1989 av Stefan Larsson. Han hade då jobbat som slamsugningschaufför under sin pappa i Larssons Åkeri under många år. Vi företagsstarten köptes två stycken begagnade slamsugningsbilar av Larssons Åkeri. Dessa bilar har sedan dess bytts ut med jämna mellanrum för att hela tiden ha en fräsch och fungerande vagnspark. Stefan har, tillsammn med sin fru Pernilla, var anställda i företaget fram tills 2017 då de sålde företaget till sina anställda: Per Lundgren och Niclas Johansson. Per och Niclas driver nu företaget tillsammans.

 

Sedan 1976 har vi slamsugit bassänger, brunnar, kört slamtransporter, med mera, för Svenljunga kommun - först som Larssons Åkeri sedan som Svenljunga Slamsugning. Idag sköter vi även all spolning av ledningar och filmning av ledningar i både Svenljunga och Tranemo kommun. Vi har också utfört arbeten hos en majoritet av de stora företagen i regionen. Med kort varsel har vi alltid funnits på plats för att erbjuda våra tjänster - och det är fortfartande vårt motto. 

Historik

Vill du veta mer om hur vi arbetar? Klicka nedan.

bottom of page